A Sixt újból World Travel Awards díjban részesült
1./ A világ vezető üzleti autókölcsönzője, és 2./ a világ első számú luxus sofőr szolgáltatása;
• Az ünnepi díjátadó ceremóniának Doha/Katar szolgált helyszínéül.

München, 2013. december 5. – A Sixt-et, Németország legnagyobb autókölcsönző cégét, valamint egyben Európa egyik legnagyobb mobilitási szolgáltatóját, két World Travel Award díjjal is jutalmazták. Elnyerte a világ vezető üzleti autókölcsönzője címet, valamint a világ első számú luxus sofőrszolgáltatásáért is kitüntették. A díjátadó gála helyszínéül Doha városát választották.

1993 óta adományozzák vállalatok számára a World Travel Award-ot kiemelkedő működésük elismeréseképp. A díjat, mely 20. évfordulóját ünnepli az idén, a legrangosabbak között tartják számon a turisztikai és az utazási szektorban. Nemzeti, regionális és nemzetközi szinten kerülnek díjazásra a legjobbnak ítélt vállalati termékek és szolgáltatások. A World Travel Award díjátadó ünnepsége minden évben gálaest formájában kerül megrendezésre döntéshozókból, valamint befolyásos személyiségekből álló közönség előtt, akik a turisztikai és a kereskedelmi szektorból, valamint az ügyfelek közül érkeznek.

Regine Sixt: „A World Travel Award-ot a turisztikai szektor Oscar-jának is tekintik. Nem csak egy, hanem rögtön két kitüntetést is elnyerni mérhetetlen megtiszteltetést jelent számunkra. Hatalmas, ösztönző erővel bír abban, hogy a megkezdett terjeszkedési törekvéseinket, valamint új szolgáltatásaink bevezetését, fejlesztését (pl. a Limuzin szolgáltatásunkat) folytassuk.” A közelmúlt során a Sixt többszörös World Travel Award győztes lett a különféle díjkategóriákban kiemelkedő termékei, valamint szolgáltatásai miatt.

----------------------------

A Sixt – ről:

A Sixt AG (székhelye Pullach, München közelében) egy nemzetközi integrált mobilitási szolgáltató. A céget 1912-ben alapították partnereivel. Ma már több mint 105 országban képviselteti magát. Az autókölcsönzés piacvezetője Németországban és Ausztriában, valamint az egyik legnagyobb teljes körű, lízingszolgáltatást nyújtó vállalat. A Sixt Csoport 2012-ben közel 1,6 milliárd eurós forgalmat bonyolított le, illetve a dolgozók száma ma már meghaladja a 3,000 főt világszerte.


-----------------------------

A Sixt Magyarország a német Sixt AG franchise partnereként a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő autókölcsönző szolgáltatást nyújt ügyfelei számára Magyarországon. A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjármű-kölcsönző piacnak. A Sixt car rental szolgáltatásunk keretében jelenleg 300 bérautó áll ügyfeleink rendelkezésére.

A szigorú Sixt elvárásoknak megfelelően rövid távú autókölcsönzési szolgáltatásunk keretében Magyarországon is ugyanazt a magas színvonalú és kedvező árú szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek, mint a világ bármely más pontján működő Sixt kölcsönzési pontok. A Sixt bérautó szolgáltatását igénybe vevő ügyfeleink számára egyaránt garantáljuk, hogy mindig új és kifogástalan állapotú, keveset futott, a technikai újításokat követő autó áll rendelkezésükre.

A Sixt Magyarország eredményességét és szolgáltatásainak minőségét mutatják azok az elismerések, amelyekben az elmúlt években részesült. A vállalat pozitív hírneve elismeréseként 2008-ban, 2010-ben és 2011-ben elnyerte a Superbrands díjat. 2011-ben a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége elsőként a Sixtnek adta át az InterCert Kft. által tanúsított Kiváló Minősített Szolgáltató Tanúsítványt. 2012-ben elnyerte a cég a Business Excellence díjat is. 2013 augusztusában több mint 105 Sixt ország közül a Sixt AG „A hónap Sixt Franchise országa” díjával jutalmazta a Sixt Magyarországot kiemelkedő marketing, értékesítési, képzési- és minőségirányítási tevékenységéért. A cég tartós bérlet üzletága pedig 2007-ben elért eredményei alapján kiérdemelte a Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner címet a Sixt AG akkori 85 partnerországa közül.


(Forrás: www.sixt.hu)


---------------------------------------------
(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

(Szerző/Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő- és fotóriporter – volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))