Két év után új lemezévél tér vissza Chrysta Bell Budapestre, a Feels Like Love című album anyagát április 7-én a Dürer Kert színpadán mutatja be. Az új album április 5-én jelenik meg, de a Blue Rose című dala már most meghallgatható.
David Lynch alkotótársaként és Twin Peaks szereplőként is ismert énekesnő új lemezén zenei világának egy sötétebb oldalát tárja a rajongók elé.

Az új dalokban nem egyszer new wave, post punk és disco hatások köszönnek vissza, mindez abban a Chrysta Bell-re jellemző, átható és erőteljes előadásmódban, amely azonnal beszippantja a hallgatót.


Az elmúlt hét évben a művésznő és zenekara több mint 90 országban lépett fel, valamennyi alkalommal elvarázsolva a közönséget.

A lüktető, érzelmekben dús zene, Chrysta Bell éteri jelenléte és a rendkívül átható énekhang szinte hipnotizálja a jelenlévőket.
Nem csoda, hogy az énekesnő olyan kaliberű művészre is hatással volt mint, David Lynch, akivel nem csak a Twin Peaks-ben játszott szerepe köti össze, de megannyi közös zenei alkotás és klip is született, és születik a mai napig barátságuk és művészi együttműködésük jegyében.

Ez a tavasz egy igazán szerencsés együttállást hoz David Lynch rajongóinak, hiszen a Műcsarnokban látható Small Stories fotókiállításon kívül, az Uránia Nemzeti Filmszínházban április 5-én kezdődik a David Lynch Útvesztőjében című vetítéssorozat, április 7-én pedig díváját, múzsáját, kedvenc énekesét, Chrysta Bell-t hallgathatjuk meg élőben a Dürer kertben.