Meghívó

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Kulturális Tagozatának Budapesti Elnöksége, a Németh László Kulturális Alapítvány, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Duna Palota tisztelettel meghívja Önt és partnerét a
Magyar Kultúra Napja alkalmából tartandó rendezvénysorozatára.

Kortárs képzőművészek alkotásaiból válogatott kiállításunk megnyitójára 2012. január 19-én, csütörtökön, 17 órakor kerül sor a Duna Palota Kiállítótermében.

A megnyitón közreműködik Szvorák Katalin.
A kiállításon Csete Ildikó, Csete György, Fekete György, Korniss Péter, Kubinyi Anna, Makovecz Imre, Orosz István, Schéner Mihály, Schrammel Imre, Somogyi Győző, Sulyok Gabriella és Vígh Tamás munkáiból válogat a tárlat rendezője, Gergely Katalin.
A kiállítás megtekinthető 2012. január 19-22., 10 és 19 óra között.

Isten áldd meg a magyart! címmel gálaestet tartunk 2012. január 22-én, vasárnap, 18 órakor a Duna Palota Színháztermében.
Ünnepi köszöntőt mond Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke.
Az esten közreműködik: Pitti Katalin, Dózsa László, Galán Géza, Horváth Ádám, Kathy-Horváth Lajos, Szakcsi Lakatos Béla, Takács Bence, a Duna Művészegyüttes BM Táncegyüttese valamint a Latinovits Zoltán Diákszínpad.
Rendező: Lukácsi Huba, szerkesztő: Pósa Zoltán, díszlet: Szalay József.

Az ünnepi műsor előtt, 17 óra 30 perckor Fekete György bennfentes tárlatvezetést tart a Kiállítóteremben, melyben Szentpéteri Eszter lesz a segítségére.