2011. dec. 10-én (Szombaton) 11 órakar a MOM Kulturális Központ Kupolatermébe (Budapest, XII. kerület Csörsz u. 18.) várjuk barátainkat, ismerőseinket és valamennyi, a nemzet jogaiért aggódó vendégünket.
Fellépnek: Csurka László színművész, Jászai Mari-dí­jas, a Nemzeti Színház örökös tagja, Dévai Nagy Kamilla és együttese, Labant Csaba és Ada előadóművészek és még sokan mások. A helyszínen a könyv kedvezményes áron megvásárolható - adta a hírül a Nemzeti Jogvédő Alapítvány.
Az Alapítvány elsődleges célja, hogy az általa működtetett Nemzeti Jogvédő Szolgálat útján jogi segítséget nyújtson a Magyarországon, vagy a világ bármely táján élő, magyar nemzeti közösség azon tagjainak és szervezeteinek, akiket és amelyeket nemzeti, etnikai, nyelvi hovatartozásuk, világnézetük, vagy a magyarság érdekében kifejtett tevékenységük miatt emberi, állampolgári vagy alkotmányos jogokat érintő bármilyen jogsérelem, illetve hátrányos megkülönböztetés ér, vagy akikkel, illetve amelyekkel szemben a fentiek miatt törvényhozói vagy törvénykezési – különösen büntetőjogi, szabálysértési vagy polgári jogi felelősség megállapítását célzó - eljárást indítottak.