2011. december 17-én, 13 órai kezdettel szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családját  az angyalföldi Láng Művelődési Központban (Bp., XIII. Rozsnyai u. 3. a Metró Forgách utcai megállója mögött) tartandó 10 éves a Dobogó és a Két Hollós című rendezvényünkre, ahol a nagy terem aulájában karácsonyi kézműves vásárt tartunk.
Pontosan 10 évvel ezelőtt született meg a Dobogó című lap, és szinte vele egyidőben a Két Hollós könyvesbolt. Azóta sok-sok minden történt a mi életünkben is, de egy valami változatlan maradt. Szolgálni a nemzet megmaradásának, haladásának ügyét tűzön-vízen keresztül. Ma már megkerülhetetlenné vált, ha a szerves műveltségről vagy a magyar őstörténetről esik szó, e két név. Most, hogy eltelt 10 év, egy kicsit mi is pihenni, ünnepelni szeretnénk. De nem egyedül! Hanem azokkal az emberekkel akikkel együtt harcoltuk végig ezeket az éveket. Jöjjön el közénk, hiszen Ön is, aki most ezt a meghívót olvassa éppen olyan fontos nekünk, mint azok akik a Két Hollós színpadán, vagy a Dobogó hasábjain tettek minket bölcsebbé, felkészültebbé. Az estére meghívtuk minden barátunkat akik nagy örömmel vállalták el a részvételt. (Akik ismernek minket tudják, kikről van szó ...)
Műsorvezetők: Aradi Lajos és Sárosi Zoltán
Mivel a hely befogadóképessége korlátozott, kérjük előre jelezze részvételi szándékát. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy velünk együtt tud ünnepelni helyhiány miatt: (telefon: 299-0032, e-mail: kethollos@kethollos.hu).