Folytatódik az Internet kortalanul című tanfolyam, amit a II. kerületi időseknek indítanak, térítésmentesen.
Olyan jelentkezőket várnak, akik eddig még nem vettek részt a tanfolyamon, amit 2012 óta minden évben megrendezett az önkormányzat.

Az internettel, illetve a számítógépek használatával egyre több idős ember megismerkedett már, még mindig nagyon sokan nem tudják használni ezeket.

A tanfolyamokra olyan jelentkezőket várnak, akik II. kerületi állandó lakcímmel, vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkeznek.

A szeptember közepén induló oktatásra szeptember 12-én, 18 óráig kell leadni a jelentkezéseket. A 2017 januárjában induló tanfolyamokra idén december 31-ig várják a jelentkezéseket.

Jelentkezni csak írásban lehet:

- A Budai Polgárban megjelent jelentkezési lap kivágásával és olvasható kitöltésével, majd postára adásával (Budapest főváros II. kerületi önkormányzat polgármesteri kabinet, Kun Katalin részére, Budapest 23. Pf. 21. 1277. Jelige: Internet Kortalanul II.),

- személyesen a jelentkezési lap leadásával a Polgármesteri Hivatal portáján (1024 Mechwart liget 1.),

- jelentkezési űrlap elektronikus formátumban

A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatást Kun Katalintól kérhetnek a 346-5684-es telefonszámon, vagy az internet@masodikkerulet.hu e-mail-címen.

Az önkormányzat munkatársa a tanfolyam indulása előtt minden jelentkezőt telefonon értesít.