Városnézés Budapest. A legnépszerűbb városnézési forma az idelátogató turisták körében a 20 nyelvű Hop on Hop off buszos - hajós városnézés. Vendégeink 24 órás időtartamon belül korlátlanul le- és felszállhatnak buszainkra, a 25 megálló bármelyikén. 

A jegy érvényes a 20 nyelvű PIROS és SÁRGA busz- és az angol és német nyelvű KÉK hajó vonalon az első felszállás napján. Az azt követő nap ingyenes! Szezonban a busz a PIROS vonalon 30 percenként indul a József nádor térről, a SÁRGA vonalon óránként indul az Erzsébet térről, a hajó a KÉK vonalon óránként indul a Vigadó tér, 11-es kikötőjéből. Fel és leszállási lehetőség a 25 busz- és 3 hajó megálló bármelyikében. A jegyeket meg lehet venni a hotelben, információs pultjainkon, irodánkban, buszainkon vagy honlapunkon www.hoponhopoff.hu. Kuponjainkkal 10-30% kedvezményt tudnak igénybe venni partnereinknél. Bővebb információért kérjük, látogassa meg irodánkat, H-1061, Budapest, Andrássy út 2. vagy hívjon minket +36 1 374-7050.

A buszos túrák a következő nyelveken érhető el: 20 nyelven

Magyar, Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Portugál, Görög, Finn, Svéd, Holland, Orosz, Arab, Japán, Koreai, Héber, Lengyel, Román, Kínai és Cseh.

A hajós túra a következő nyelveken érhető el: 2 nyelven

Angol és Német.

Hol vehetek jegyet?
Városnéző buszainkon és hajóinkon, szállodákban
Turista információs pontjainkon és bármely egyenruhás (piros pólós) munkatársunktól,
Partner utazási irodákban és budapesti Tourinform irodákban,
Irodánkban: H-1061, Budapest, Andrássy út 2.