Karácsonyi jókivánságaink mellé egy különleges élményt kínálunk Önnek és családtagjainak, barátainak az ünnepekre!

Második alkalommal kerül megrendezésre december 30-án 18 órától a Zeneszalon évbúcsúztató szalonja a fasori Ádám Villában. A patinás nagypolgári palota tavaly is meghitt kulisszát adott a ,,szalonság” hangulatának megidézéséhez. Szilasi Alex zongoraművész mint házigazda ezúttal olyan különleges zenés-vacsorás vendégséget kínál a romantika világát kedvelőknek, amelynek révén megismerkedhetnek a zongorák (és a zongoristák) legmélyebb titkaival. Egy időutazás keretében szórakoztató módon megismerkedhetnek a zongoraépítés történetével, megcsodálhatják a Chopin korából származó Pleyel zongoránkat, és megismerhetik a régi hangszerek jövőjét, a digitális technika legújabb fejlesztéseit, melyek révén meg lehet idézni régmúlt hangszerek hangjait és vetített formában a zongorák ezerféle formájának lenyűgöző szépségét is!

Részleteket bővebben honlapunkon olvashat a programról. Jegyek korlátozott számban kaphatók a Ticketpro és az Interticket irodákban, illetve a város legtöbb jegyirodájában. (www.ticketpro.hu, www.interticket.hu)

Boldog Karácsonyt kívánunk ezúton is, megköszönve egész éves figyelmüket! Kellemes pihenést kívánunk a két ünnep között, és várjuk Önöket az Ádám Villa összes termeiben!


Szilasi Alex, Práczky István
és a Zeneszalon csapata