Szeptember 3-án, szombaton 0 órától szeptember 4-én, vasárnap reggel 8-ig filmforgatás miatt lezárják a Honvéd utcát a Markó utca és a Kálmán Imre utca között, valamint a Szemere utcát a Markó utca és az Alkotmány utca között. Az Alkotmány utca forgalmát pedig a Honvéd utca torkolatában a felvételek idejére megállítják. A forgatás ideje alatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz módosított útvonalon halad.
A lezárás ideje alatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér felé a Pannónia utca - Szent István körút - Bajcsy Zsilinszky út - Kálmán Imre utca - Honvéd utca - Báthory utca - Vértanúk tere - Nádor utca útvonalon halad, és nem érinti a Szent István körút és a Markó utca megállóhelyet. A buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

- Nyugati pályaudvar: a 9-es autóbusz megállóhelyén;
- Báthory utca/Bajcsy Zsilinszky út: a 70-es és a 78-as trolibusz megállóhelyén.

A lezárás ideje alatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz az Árpád híd, illetve a Gyöngyösi utca felé a Szemere utca - Kálmán Imre utca - Podmaniczky utca - Teréz körút - Nyugati tér - Szent István körút - Hegedűs Gyula utca útvonalon halad, és nem érinti a Markó utca megállóhelyet. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

- Báthory utca/Bajcsy Zsilinszky út: a 9-es autóbusz megállóhelyén;
- Nyugati pályaudvar: a 9-es autóbusz megállóhelyén.