A VMUG Hungary Tagok számára tartandó soron következő rendezvény 2011. december 9-én lesz, az Aréna Pláza - Cinema City Arénájában (Budapest VIII. Kerepesi út 9.) melyre szeretettel meghívnak minden érdeklődőt.
A programok széleskörű kínálatával várják az érdeklődőket. A regisztráció és kiállító standok megtekintése után köszöntőre és a labor környezet bemutatására kerül sor (Ligeti Endre/VMUG) majd a Managing desktop virtualization with Quest vWorkspace (Jonathan Culver/Quest) és a Fujitsu megoldások vSphere 5-re (Taál Péter/Fujitsu) előadások után megtudhatjuk, hogy mik is azok az új HA megoldások vSphere 5-ben (Lovas Balázs/VMUG).
A Site Recovery Manager 5 és vSphere újdonságok NetApp környezetben (Juhász Jácint/NetApp) című előadás után ebédszünet kezdődik a Laborban. 
Ezt követően a "Frissítés vSphere 5-re: ötletek és tapasztalatok" (Pongrácz Tibor/ERP Consulting Zrt.) és a "Bemutatkozik a vSphere Storage Appliance" (Ligeti Endre/VMUG) című előadások után az "IBM Ethernet megoldások virtualizált környezetekben" (Farkas Miklós/IBM) illetve a "VMware tanúsított iSCSI és NAS/SAN hibrid megoldások kis-, közép- és nagyvállalati környezetbe" (Pelikán Tamás/D-Link Magyarország) címet viselő eszmefuttatásokat hallgathatjuk végig. 
Záróbeszédet a VMUG részéről Szigeti Endre fog mondani.
Közreadta: Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI, MTVA – lillatti@freemail.hu;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; PÓLUS ONLINE MÉDIA - lillatti8@gmail.com;
06-30/859-33-35)